top of page

VIDEO-LOOPANALYSE VOOR BETERE PRESTATIES 

Bij DI ANGELI SPORTS bieden we een geavanceerde loopanalyse met video aan om jou te helpen je hardloopprestaties te verbeteren. Onze experts maken gebruik van videotechnologie om je loopbewegingen nauwkeurig vast te leggen en te analyseren. Door deze gedetailleerde evaluatie kunnen we eventuele problemen in je looppatroon identificeren en gepersonaliseerd advies geven om blessures te voorkomen en je prestaties te optimaliseren.

Ontdek de kracht van video-ondersteunde loopanalyse en bereik je loopdoelen met vertrouwen. Bij Di Angeli Sports staan we klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere en gezondere hardloopervaring.

¨GRATIS LOOPANALYSE IN DE WINKEL ZONDER AFSPRAAK

Image by Steven Lelham
Smart horloge

ACCESOIRES

Voor je iPhone, iPod of andere MP3-speler hebben wij aangepaste accessoires. Voor de marathonlopers hebben we de geschikte runningbelt voor voldoende vocht.  Een polshorloge op maat voor de runner is ook een item dat je in ons gamma terugvindt. 

OUTFIT

Modieus lopen, het kan. Bij ons kan je kiezen uit verschillende mooie topjes, tights en t-shirts in goed ademende stoffen. Is er veel wind of regen dan vind je bij ons een geschikt loopjasje.

Na het sporten
bottom of page