top of page

ONS VERHAAL

In 1998 vond fervent fietser, André Hagelsteens, dat de toenmalige fietskleding niet voldeed aan zijn wensen. Hij ging op zoek naar een kwalitatieve stof, een uitzonderlijk zeem en een goed passend model. Na de samenstelling van zijn nieuwe fietsbroek kwam er een enorme interesse vanuit de markt. Uiteindelijk zes maanden later mondde dit uit tot de oprichting van Di Angeli Sports met een eerste winkel aan huis te Bolderberg in de garage van André en Angele.

Schermafbeelding 2020-10-15 om 14.45.46.png

Met de jaren heen verhuisde de winkel twee keer naar grotere ruimtes en werden ook andere door de familie beoefende sporten toegevoegd aan het assortiment. Running, tennis, badminton, squash en padel kwamen erbij. Ook bij deze sporten werden de goederen eerst getest alvorens de rackets, schoenen, helmen, en kleding werden aangeboden in de winkel of op de website.

Ondertussen heeft dochter, Lara, het bedrijf overgenomen en zijn de eerste, tweede en derde generatie actief bij Di Angeli sports. Onlangs werd ons eigen design bureau “Dia Custom” opgericht.  Alle ontwerpen voor clubs, bedrijven en particulieren worden nu in huis ontworpen. Nog steeds selecteren wij de beste stuks van verschillende leveranciers met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en respect voor werkomstandigheden en milieu.

diangeli_edited.jpg
bottom of page