TENNIS

Vrouwen tennissen

Voor zowel jong als oud, man of vrouw, hebben wij de geschikte tennisoutfit. Wij volgen elk seizoen, afhankelijk van de 4 grote grand slam tornooien, de nieuwste collecties.

In januari kledij Australian Open, april- mei collectie Roland Garros, juli levering Wimbledon en augustus –september de nieuwste US open outfits.

Speciale kortingen voor interclubploegen.

Adidas Courtjam bounce clay.jpg

Een goede schoen is aangepast aan het type ondergrond waarop u speelt en moet comfortabel zitten. Bij ons vind je een uitgebreid gamma aan de betere in- en outdoor tennisschoenen. Zowel voor de smalle als bredere voet. Bij ons krijg je steeds het nodige advies om aan je match te beginnen.

Tennisracket

Een tennisracket kopen is een persoonlijke keuze en is anders van speler tot speler. Het aanbod is zeer groot wat betreft verschillende merken en types.

Wat moet je nog kiezen? Laat je eerst adviseren en kies dan een racket om uit te testen. Deze mag je gedurende een week gebruiken om aan te voelen dat dit jouw correcte keuze is.

Ook de grip en het type bespanning is erg belangrijk bij de aankoop van uw nieuwe racket. Wij geven u hierbij de nodige professionele hulp.

bespanmachine echt.png

Wij bespannen al meer dan 30 jaar met professionele machines van Tecnifibre. Weet u niet welk type bespanning u moet nemen? Dan geven wij u graag advies.
Wij bespannen zowel tennis-, badminton- als squashrackets. Breng je racket binnen en wij bespannen deze zo snel mogelijk.

Tennispraktijk