Site slogan invullen en verbergen
Racketsports

Van tenniskleding naar tennisballen

Voor zowel jong als oud hebben wij een geschikte tennisoutfit. De levering van de nieuwe outfits zijn elk seizoen afhankelijk van de 4 grote grand slam tornooien . In januari is de levering Australian Open , april- mei is de levering Roland Garros, juli de levering Wimbledon en augustus –september de levering US open . Dus genoeg aanbod om elk seizoen weer iets moois te vinden..

schoenen

Een goede schoen is belangrijk. Bij ons vind je schoenen voor tennis en badminton, zowel voor de smalle als bredere voet. Bij ons krijg je steeds de nodige uitleg om aan je match te beginnen.

                             

tenniskleding

Voor zowel jong als oud hebben wij een geschikte tennisoutfit. De levering van de nieuwe outfits zijn elk seizoen afhankelijk van de 4 grote grand slam tornooien . In januari is de levering Australian Open , april- mei is de levering Roland Garros, juli de levering Wimbledon en augustus –september de levering US open . Dus genoeg aanbod om elk seizoen weer iets moois te vinden.

                   

rackets

Een tennisracket kiezen is de dag van vandaag niet zo simpel . Er is zo een groot aanbod van al de verschillende merken. Wat moet je nog kiezen ? Het best is dat je eerst even een aantal rackets uittest . Deze mag je dan gedurende een week uittesten .Dan is het al iets makkelijker om een racket te kiezen die aan jouw eisen voldoet. Ook de grip is erg belangrijk bij de aankoop van uw nieuw racket . Wij geven u hierbij de nodige professionele hulp. Voor de badmintonners volgen wij het hele gamma van Yonex.

                           

bespannen van rackets

Wij bespannen al meer dan 25 jaar. Weet u niet welke bespanning u moet nemen, dan geven wij u graag advies.
Wij bespannen zowel tennis-, badminton- als squashrackets.