Site slogan invullen en verbergen
fietskleding

van helm tot fietsschoen

Al 30 jaar staan wij klaar voor een goede service en advies.

fietsschoenen

U vindt in onze zaak een ruime keuze in fiets- en mountainbike schoenen. Door onze jarenlange ervaring zullen wij u door professioneel advies, aan de juiste schoen helpen.

           

helmen

Door het steeds drukker wordend verkeer is het belangrijk dat u als u fietst een goede helm draagt. In ons ruim assortiment vindt u voor ieders budget een geschikte helm.

      

fietskleding

Wij hebben een groot assortiment voor zowel de dames als heren. Voor kinderen hebben wij een kleine collectie. Voor elk seizoen vindt u bij ons het geschikte kledingstuk.

                              

                                           

Voeding

Als je veel sport verlies je veel vocht, koolhydraten, zout en mineralen met andere woorden veel energie. Om je sportprestatie met een goed gevoel verder te zetten is het noodzakelijk om via de juiste energiebronnen je energiepeil aan te vullen.

                      

fietsbrillen

Zowel voor de mountainbike als de koersfiets draag je best een geschikte bril. Dit om je ogen te beschermen tegen zonlicht, wind en vervelende insecten. Wij hebben ook brillen met fotochromatische lenzen. Dit zijn lenzen die zich aanpassen aan de lichtsterkte. Ideaal in alle weersomstandigheden.